• /
   25. oktobra 2015. godine, u Kongresnoj dvorani Kristalne palate BTC u Ljubljani (Slovenija) je održana Peta regionalna konferencija o tržištu nekretnina, koju organizuje FIABCI Slovenija.

   Konferenciju je otvorio gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, a nakon njegovog uvodnog izlaganja održana su tri panela, koji su se bavili stanjem i perspektivama tržišta nekretnina u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, prodajom velikih kompleksa nekretnina i razvojnim investicionim projektima u regionu.

   Učesnicima konferencije se obratio i Kirkor Ajderhanyan, predsednik FIABCI World koji je govorio o planu razvoja ove organizacije u periodu 2015-2017. godine.
   Sa Kirkorom Ajderhanyanom i Antoniom Campagnolijem, predsednikom FIABCI Europe su o uspostavljanju saradnje razgovarali predsednik Upravnog odbora Klastera nekretnine Nenad Đorđević i potpredsednik Upravnog odbora Miroslav Cvetković, kao i predsednik Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Privredne komore Srbije Damir Borić.

   Jedan od govornika čije je izlaganje privuklo najveću pažnju učesnika konferencije je bio Jovan Jakovac, NLB d.d. Ljubljana, direktor Group Real Estate Asset Management.