Članovi Klastera nekretnine su za osnovni cilj postavili unapređenje i efikasno obavljanje osnovne delatinosti, obezbeđivanje pune pravne sigurnosti prilikom pružanja usluga kupovine, prodaje ili izdavanja nekretnina, ali i identifikaciju zahteva korisnika usluga i nalaženje načina da se tim zahtevima udovolji.

Ključni resurs za njihovo uspešno poslovanje je znanje – raspolažu sa osposobljenim i licenciranim agentima za obavljanje poslova posredovanja u prometu i zakupu nekretnina i zadataka iz oblasti trgovine nekretninama – prodaje, kupovine, ili izdavanja.
Upravljanje znanjem kao resursom postižu redovnim sprovođenjem obuka, intenzivnim radom na terenu i adekvatnim projektovanjem i korišćenjem informacionog sistema, prvenstveno kroz baze podataka o nekretninama koje se prodaju, ili izdaju.
Agenti prodaje članova Klastera nekretnine poseduju osnovne veštine – poznavanje tržišta, tehnike menadžmenta i prodaje, pravne regulative, procene vrednosti nekretnina, znanje i stručnost u svakom smislu.

Velika i sveobuhvatna, najveća ponuda nekretnina na jednom mestu - kuća, stanova, poslovnih apartmana, poslovnih prostora, lokala, poljoprivrednih i građevinskih zemljišta, magacinskog prostora, za kupovinu, prodaju, ili izdavanje, je posledica našeg dugogodišnjeg rada.

Poslovanje članova Klastera nekretnine je zasnovano na čvrstim principima – jasnim etičkim i profesionalnim standardima, koji zadovoljstvo klijenata uvek stavljaju na prvo mesto. Oko ovih principa među članicama udruženja Klaster nekretnine postoji čvrst konsenzus na svim nivoima i jasna svest da upravo oni predstavljaju jednu od najplodnijih osnova njihovog daljeg razvoja.

Organizacija okrenuta ka korisnicima usluga, jedinstvena baza podataka sa raznovrsnom ponudom i mogućnostima pretrage nekretnina za prodaju, kupovinu ili izdavanje, dugogodišnje iskustvo i odlično poznavanje tržišta su garancija i pečat kvaliteta za svakog klijenta.