• PROFITIM NEKRETNINE
   Naša agencija nosi naziv PROFITIM www.profitim.com i to joj u pravom smislu reči i pripada. Podrazumeva maksimalnu profesionalnu uslugu uz punu pravnu sigurnost, brzu i zadovoljavajuću prodaju ili kupovinu nepokretnosti. Agencija ima dugogodišnje iskustvo posredovanja u prometu nepokretnosti.
   Član je i jedan od osnivača Udruženja „KLASTER NEKRETNINE“ osnovano uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije www.klasternekretnine.gov.rs www.klasternekretnine.com i Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u Privrednoj komori Srbije kojom predsedava od njenog osnivanja 2011. godine www.pks.rs/gppn.
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača
  • MOZAIK NEKRETNINE DOO
   Mozaik nekretnine DOO Beograd je osnovano 2010. godine, bavi se izdavanjem, prodajom nekretnina i pružanjem konsultantskih usluga.
   Imamo veliko iskustvo u pripremi lokacija za gradnju stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. Naši saradnici odlično poznaju tržište građevinskog zemljišta i poslovnog prostora u Beogradu. Više od petnaest godina uspešno poslujemo sa domaćim i stranim investitorima.
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača
  • AGENCIJA ZA NEKRETNINE CVETKOVIĆ-ROŠKOV
   Posle gotovo jednogodišnjeg ispitivanja tržišta i probnog rada, 06.02.1996. godine, zvanično je nastala agencija za promet nekretnina «Cvetković – Roškov». Sam naziv firme predstavlja spoj prezimena i porodičnog nadimka s početka prošlog veka. Sedište firme nalazi se u predratnoj Neimarskoj vili, ispod Hrama Svetog Save, u ulici Internacionalnih brigada br. 42, u prostorijama osnivača. Prostor od oko 70m², izuzetno je lepo sređen, pruža odlične uslove za rad zaposlenima, a klijentima veoma prijatnu atmosferu za zaključenje važnih kupoprodajnih Ugovora.
   Zahvaljujući veoma uspešnom poslovanju i brzom razvoju, agencija je rasla, pa tako u leto 2003. godine, osluškujući potrebe naših klijenata ali i sugestije zaposlenih, otvaramo poslovnicu «Novi Beograd-Arena». Nalazi se u prometnom bulevaru dr Zorana Đinđića, između hotela «Hyatt Regency» i sportske hale «Arena», i takođe je u sopstvenom vlasništvu.
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača
  • FENIKS SISTEM DOO
   Iskoristite priliku da na jednom mestu dobijete sve informacije vezane za oblast izgradnje i prometa nepokretnosti. Prodaja, kupovina, izgradnja, adaptacija, procena vrednosti, pravna regulativa, pribavljanje dokumentacije itd. - poslovi su koje je najbolje prepustiti profesionalcima. Osamnaest godina iskustva i aktivnog prisustva u ovoj oblasti predstavljaju najbolju garanciju kvaliteta usluga koje pružamo. Angažovanjem FENIKS SISTEMA D.O.O. dobijate tim stručnjaka iz ove oblasti koji vam, od početnih informacija do konačne realizacije posla, neprekidno stoji na raspolaganju.
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača
  • KASTOR DOO
   KASTOR DOO www.kastorinvestments.rs je Agencija za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti kapitalne vrednosti sa ekskluzivnim pravom prodaje nekretnina na teritoriji Republike Srbije i Crne Gore, i dosadašnjim iskustvom od 25 godina.

   U minulom periodu, mnogi klijenti Agencije Kastor su rešili stambeno pitanje kupovinom kuće ili stana, osigurali sebi siguran profit investicijom u kupovinu apartmana u turističkim centrima Srbije ( Palić, Zlatibor ) i primorju Crne Gore ( Sveti Stefan, Budva, Herceg Novi ).
   O oglašivaču
  • RIZNICA
   Agencija za nekretnine “RIZNICA” osnovana je 2004 god. u Nišu. Osnovna delatnost agencije “RIZNICA” je posredovanje u prometu nekretnina.
   Pored toga, agencija je registrovana i za druge poslovne aktivnosti, pre svega za konsalting, menadžment i usluge reklame i propagande.
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača
  • MENADŽER NEKRETNINE DOO
   Preduzeće “Menadžer nekretnine” Beograd je osnovano 1992. godine kao zavisno preduzeće Kompanije za proizvodnju, trgovinu i usluge „Menadžer“ export-import d.o.o. i klijentima Srbije pruža potpunu uslugu u prometu nepokretnosti pod sloganom “Biznis, ali fer”
   Sa Preduzećem “Menadžer nekretnine” Beograd možete biti sigurni da je Vaše vlasništvo u sigurnim rukama i da je prikazano i prezentovano na najbolji mogući način, najširoj publici potencijalnih kupaca.
   Preduzeće “Menadžer nekretnine” Beograd shvata da je prodaja ili kupovina Vašeg doma izuzetno lično iskustvo, što nas drži u ubeđenju da je efikasna i otvorena komunikacija od izuzetnog značaja.
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača
  • PANORAMA NEKRETNINE DOO
   Preduzeće Panorama nekretnine je osnovano 2007. godine i bavi se posredovanjem u kupoprodaji nepokretnosti na teritoriji cele Srbije. Naši licencirani agenti svojim znanjem i iskustvom mogu da odgovore svakom zadatku i u najkraćem mogućem roku realizuju sve želje svojih nalogodavaca vezane za posredovanje u kupoprodaji nepokretnosti.
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača
  • LEGAT CO. DOO
   Preduzeće “ Legat Co” d.o.o. je kompanija koja već petnaest godina uspešno posluje u oblasti prometa nekretninama na teritoriji Beograda i Srbije.
   Stručni tim Legata svojim klijentima pruža usluge izrade ugovora, provere dokumentacije, stručne procene i konsaltinga u oblasti gradnje i prometa nekretnina.
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača
  • OLD ROYAL SISTEM DOO
   OLD ROYAL SISTEM d.o.o je društvo za posredovanje i usluge u prometu nepokretnosti, gde poslove zastupanja klijenata obavljaju stručni konsultanti različitih profila (ekonomisti, pravnici, arhitekte, gradjevinci, urbanisti...)
   O oglašivaču Nekretnine oglašivača