• PEGAZ NEKRETNINE
   Posredničko uslužna agencija „Pegaz“ je počela sa radom 2007 godine, tako što je tim školovanih menadžera, na čelu sa dipl. inž. industrijskog menadžmenta Stanojem Nikolićem analizirajući tržište nekretnina u Leskovcu, došao do zaključka da je stručnost i kvalitet usluga koji se pruža na tržištu nekretnina u Leskovcu, na vrlo niskom nivou.

   Otvaranjem agencije „Pegaz“, kupci i prodavci u Leskovcu su dobili nešto što dosad nisu imali, dobili su profesionalca kome je na prvom mestu poverenje i zadovoljstvo svojih klijenata.

   - Agencija „Pegaz“ je prva u Leskovcu počela saradnju sa poslovnim bankama u realizaciji stambenih kredita, omogućavajući svojim klijentima da dolaskom u agenciju saznaju svoju kreditnu sposobnost i da vreme odobrenja kredita svedu na minimum tako što im agencija pripremi svu potrebnu dokumentaciju za dobijanje istog.

   - Agencija „Pegaz“ je prva u Leskovcu počela da svoju ponudu oglašava na internetu i tako svojim prodavcima omogućila da predstave svoju nekretninu sa fotografijama, a svojim kupcima da mogu dnevno pratiti svaku promenu u ponudi na tržištu u Leskovcu.

   - Agencija „Pegaz“ je jedina u Leskovcu koja je članica srpskog Udruženja posrednika u prometu nekretnina, koje u saradnji sa Privrednom komorom Beograda i Ministarstvom trgovine i usluga aktivno priprema novi zakon o prometu nekretnina. Takođe članstvom u „Udruženju“ agencija svojim klijentima omogućava kupovinu ili prodaju nekretnine bilo gde u Republici Srbiji pod najvećom pravnom zaštitom.

   -Agencija „Pegaz“ je jedina koja ima ugovor o posredovanju u prodaji novih stanova sa investitorima koji najviše grade u Leskovcu.

   Profesionalnost, odgovornost i efikasnost su glavne vrednosti kojima se vodimo u poslovanju, a naš cilj je razvijanje mreže zadovoljnih klijenata, jer Vaše zadovoljstvo je naša preporuka.

   Kvalitetom usluga i profesionalnim odnosom Agencija „Pegaz“ je uspela da se postavi na poziciju najznačajnije agencije za promet nekretnina Jablaničkog okruga. O tome govori podatak da se u našoj ponudi nalazi 40% od ukupnog tržišta nekretnina u Leskovcu koja neprestano raste.

   dipl. inž. industrijskog menadžmenta Stanoje Nikolić