• WEST PROPERTIES DOO
   West Properties d.o.o. je full-service boutique kompanija za nekretnine koja već 15 godina sarađuje sa internacionalnim i domaćim klijentima, privatnim i pravnim licima iz različitih oblasti kao i sa brojnim diplomatskim i konzularnim predstavništvima u Srbiji. U ponudi naše kompanije nalaze se različite vrste nekretnina, uključujući stambene i poslovne objekte, novogradnju, poslovne zgrade, luksuzne rezidencije i hotele.

   Osnovana 2001. godine West Properties je postala jedan od najpoznatijih i najuglednijih posrednika u pružanju usluga nekretnina u Srbiji i jedan od tržišnih lidera koji svojim klijentima pruža usluge najvišeg standarda.

   West Properties kompanija pomera granice u pružanju usluga i svojim klijentima nudi mnogo više od onoga sto pruža konvencionalna brokerska kompanija. Svojim klijentima pružamo stručne savete i podršku u svim fazama razvoja nekretnina, kao i marketinska rešenja, property management, istraživanje tržišta, zastupanje investitora, arhitektonski i dizajn enterijera.

   Naš cilj je da sa našim profesionalnim pristupom nađemo najbolje rešenje za naše klijente prevazilazeći njihova očekivanja.

   Svojim znanjem i iskustvom identifikujemo potrebe klijenata kako na domaćem tako i na internacionalnom tržištu. Naše iskustvo, timski rad, inovacije, strast za nekretninama su suština našeg poslovanja, težimo da uvek idemo ispred očekivanja naših klijenata. Mi u West Properties smo ponosni na svoj elitni tim u kome se nalaze jedni od najproduktivnijih agenata za nekrentine kao i stručni tim.