• KASTOR DOO
   KASTOR DOO www.kastorinvestments.rs je Agencija za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti kapitalne vrednosti sa ekskluzivnim pravom prodaje nekretnina na teritoriji Republike Srbije i Crne Gore, i dosadašnjim iskustvom od 25 godina.

   U minulom periodu, mnogi klijenti Agencije Kastor su rešili stambeno pitanje kupovinom kuće ili stana, osigurali sebi siguran profit investicijom u kupovinu apartmana u turističkim centrima Srbije ( Palić, Zlatibor ) i primorju Crne Gore ( Sveti Stefan, Budva, Herceg Novi ).

   Uglednim preduzećima, domaćim i stranim, obezbeđeni su poslovni prostori i lokacije za rad ili proširenje delatnosti, među kojima su subotički Subinex i Boss cafe, poslovni kompleks sa hotelom Galerija, palićki gerontološki hotel Vila Ancora, novosadski Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, austrijska Raiffeisen banka, beogradski Dunav Osiguranje i veledrogerija Velefarm, mađarski Elzett i Goodwill apoteke, nemački Metro, norveški Telenor, i mnogi drugi.

   Po preporuci Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Republici Srbiji, Agencija se nalazi u registru „Multimedijalni biznis katalog ‘’ odabranih partnera zemalja regiona zapadnog Balkana.