• ADVENTIS REAL ESTATE MANAGEMENT DOO
   Naša kompanija, ADVENTIS REAL ESTATE MANAGEMENT DOO pruža usluge izoblasti upravljanja nekretninama, u smislu prodaje i posredovanja,iznajmljivanja, procene, projektnog finansiranja, projektnog rukovodjenja i projektnog marketinga. Stručni tim ADVENTIS REAL ESTATE MANAGEMENT DOO je, u poslednjih 5 godina, između ostalog, učestvovao u postupcima procena, restrukturiranja, M&A i tendera ukupne vrednosti od više stotina miliona evra. Trenutno imamo potpisane ugovore za prodaju, iznajmljivanje i procene sa većinom komercijalnih banaka koje posluju na teritoriji Republike Srbije, Crne Gore, kao i u regionu.
   Specijalizovani smo u oblasti procene (forenzičko-analitičkih poslova i veštačenja) vrednosti poslovnokomercijalnih objekata, kompleksa objekata u sklopu industrijskih postrojenja i poljoprivrednih dobara/gazdinstava, koji u svom sastavu imaju građevinske objekte različitih namena, opremu, mašine i zemljište različitih vrsta korišćenja (fabrički kompleksi, poljoprivredni objekti, farme, hladnjače, silosi, šumska dobra, ribnjaci, vinogradi, stambeni objekti rezidencijalnog tipa, hoteli, poslovne zgrade ...).
   U našoj kompaniji stalno su zaposleni sudski veštaci mašinske, građevinsko-arhitektonske, poljoprivredne i ekonomsko-finansijske struke.

   Stručnost, dugogodišnje iskustvo i potpuna predanost u ovoj oblasti, naša su najbolja preporuka i garant uspeha za naše cenjene Klijente.

   Mi pokrećemo nepokretnosti.