• RIZNICA
   Agencija za nekretnine “RIZNICA” osnovana je 2004 god. u Nišu. Osnovna delatnost agencije “RIZNICA” je posredovanje u prometu nekretnina.

   Pored toga, agencija je registrovana i za druge poslovne aktivnosti, pre svega za konsalting, menadžment i usluge reklame i propagande.

   U delu nekretnina, agencija je već dokazala visoku profesionalnost na tržištu Niša. Posvećenost zahtevima klijenata, težnja da se učini najbolje za klijente u datom momentu, kao i razrađene tehničke mogućnosti doveli su do toga da se klijenti, nakon prvog uspešno realizovanog posla, rado vraćaju u “RIZNICU” sa svakom novom potrebom iz delokruga agencije. Agencija teži da, uz profesionalnost u ispunjenju zahteva, sa klijentima ima takav pristup kojim stiče nove prijatelje među njima.

   U nastojanju da doprinese daljem unapređenju profesije, agencija “RIZNICA” je podsticala udruživanje sa kolegama iz branše. Jedan je od osnivača Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti u Privrednoj komori Srbije i član Klastera Nekretnine, a u novije vreme nastoji da doprinese i udruživanju sa kolegama na međunarodnom nivou.
 • Filter
 • Cena (€)
 • Površina (m2)