• Grupacija posrednika u prometu nepokretnosti Srbije
  Privredna Komora Srbije, Udruženje za trgovinu - Grupacija posrednika u prometu nepokretnosti Srbije www.pks.rs/gppn je osnovana 17. novembra 2011. godine u okviru Udruženja za trgovinu Privredne Komore Srbije.
  Članovi Grupacije su privredni subjekti sa teritorije Republike Srbije koji se bave posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti (šifra delatnosti: 6831).
  detaljnije
 • Sigurnost u prometu nekretnina
  Prilikom kupovine, prodaje i izdavanja nekretnina je najvažnije da se dogovorena transakcija obavi uz potpunu sigurnost svih strana u poslu. Članovi Klastera nekretnine www.klasternekretnine.com će Vam pružiti potpunu pravnu sigurnost kada posreduju radi zaključenja ugovora o kupoprodaji, zameni, ili zakupu nepokretnosti.

  detaljnije
 • Šta treba da znate o kupoprodaji i izdavanju nekretnina
  Vaše nekretnine su verovatno imovina najveće vrednosti koju posedujete. Stoga je njena prodaja, kupovina, ili izdavanje jedan od najsloženijih i najstresnijih poslova. Ukoliko želite da prodate, kupite, ili iznajmite nekretninu najbolje je da angažujete agenciju-posrednika u prometu i zakupu nekretnina, koji će da Vas vodi kroz taj proces. Ako se odlučite da sami prodajete, kupujete, ili iznajmljujete nekretninu, rizkujete da taj posao obavite pod uslovima koji su nepovoljni za Vas, ili da se javno izložite opasnosti da neko ugrozi Vašu bezbednost, zbog toga što zna da raspolažete, ili da ćete raspolagati većom svotom novca kada prodate nekretninu.

  detaljnije
 • Zašto da angažujete članove Klastera nekretnine?
  Članovi Klastera nekretnine www.klasternekretnine.com imaju veliko iskustvo u poslovima posredovanja u prometu i zakupu nekretnina. Mnogi od njih su bili pioniri u ovom poslu, počeli su njime da se bave krajem osamdesetih godina prošlog veka.
  Uspostavili su profesionalne standarde kojih se danas pridržavaju skoro svi privredni subjekti koji posluju u ovoj oblasti.
  Ne bavimo se samo posredovanjem u prometu i zakupu nekretnina.
  Neki naši članovi se bave procenom vrednosti nekretnina, projektovanjem, pružanjem konsultantskih usluga, izgradnjom stambenih i poslovnih objekata.
  detaljnije